bokhandlarn.blogg.se

2016-04-11
08:39:00

Global Volunteering Day 2016

På helgen ska man vila ut efter en lång vecka. Ha! Helgen har vart otroligt händelserik, men kul. Vi tar det från början tycker jag.
 
Vi blev hämtade av en VPV (Volunteers for Peace Vietnam) volontär som skulle ta oss på en City Tour runt Hanoi. Vi besökte Temple of Literature, ett vackert café with a killer view över Hoàn Kiếm Lake (Sword Lake) och Turtle Tower (sköldpaddan på några hundra år som bor där tackade tyvär för sig för några månader sedan och somnade in). Bilderna från turen kommer i ett annat inlägg.
 
Det var en fin tur, men sen var det dags för, som inlägget antyder, Global Volunteering Day 2016!
En mässa av många av världens länder och deras kultur, plus en massa dans och musik.
 
Jag, Camilla och Louise hälpte till i Sverige-båset med Bea. Det var väldigt populärt att ta bilder med våra midsommarkransar, speciellt när vi satte på kransarna på de som ville ta foto med oss.
 
Bilderna hittade jag här. Jag råder er att kolla in bilderna, det är väldigt många.
 
Annars tycker jag nog att The United Kingdom och Angola stack ut mest. UK körde fullt ut riddartema med en riddare (och Peter Pan), en borg och pilbågsskytte (av plast but still) och Angola var väldigt fint dekorerad och det var massa dans med trummor och as you guys now, jag älskar dans.
 
Lite dansuppvisningar.
 
Louise och Camilla provar pilbåge, Camilla lyckades pricka en 100 poängare.
 
Hemma var det välstädat och fint dagen efter...
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: