bokhandlarn.blogg.se

2017-05-01
19:10:00

På äventyr med Anja del 2

In a world where you meet the same person in every single country you're in... går man på bio och tar en fika. 
 
Vi fortsätter gårdagens berättelse med mina helger med Anja. Vi hade gått runt lite i centrala London och upptäckt den mest bedårande park full av fåglar i alla möjliga färger och former. Vi fortsatte sedan promenaden runt, runt, runt, runt. Vi begav oss runt Westminster och Big Ben (detta var då några dagar innan attacken)
 
   
Bild ett: Nått hästcavallerimuseum. Typ. London Eye i bakgrunden. Bild två: Samma som bild ett fas nu är mitt ansikte med i det hela. Bild 3: Påväg mot Westminster, får syn på London Eye igen. Bild 4: Big Ben.
 
Helgen efter befann vi oss på Leicester Square då vi skulle gå och se Beauty and the Beast (finally!) Skriver lite mer om det senare. I alla fall, salongen vi var i var enorm! ENORM. Svårt att ta bild för det var rätt mörkt. Men känslan var helt magisk. Innan gick vi runt och åt mat i China Town, besökte M&M store och något torg. 
 
     
Bild ett: Leicester square, i bakgrunden syns bion med Beauty and the Beast skyltat. Bild 2: Utanför M&M store. Bild 3/4: Något torg där det tydligen finns en flygande Yoda. Bild 5: Samma torg med en skum tumme. Bild 5: Ingången till China Town.
 
 
Anja och jag framför en telefonkiosk.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: